Jobbra húz az autó (Peugeot Partner) futómű beállítás után is. Ötlet?
Figyelt kérdés
Jobbra húz az autó. Voltam lézeres futóműbeállításon(minden rendben találtak) és az első kereket megcseréltem a hátsóval. A jelenség nem szűnt meg. Nincs valami ötletetek rá? Előre is köszönöm !2016. ápr. 13. 14:05
1/8 anonim válasza:
Fel emelve nem fog a fék? A gumik állapota is döntő lehet. Mikor lett gumi cserélve? És milyen mintája van a guminak?
Nekem mikor ilyen mintájú volt ezzel félre húzott. Vagy esetleg még az irányítókart , megmozgatni erősen a gömbcsuklóknál. Mert ha szorul akkor is lehet.
2/8 A kérdező kommentje:
Megemelem, megnézem a féket. Első hátsó gumi különböző mintájú, amikor megcseréltem nem változott semmi.
2016. ápr. 13. 14:27
3/8 anonim válasza:
Egy tengelyen felni ET száma azonos? Mert ez is okoz félre húzást,mindegy mely tengelyen eltérő.Ezen kívül a gumi valamely méretében eltérés,szálszakadás,vagy bármilyen gumi hiba.Hiába cserélgeted ezeknél a hibáknál előre-hátra,ha egynél fenn áll valamelyik akkor is húzni fog.Lengőkar deformáció, lengőkar szilent,gőmmbfej hibánál u.ez van.A beállítási értékek jók és a hiba marad.
4/8 anonim válasza:
Torony+ kerék csapágyakat kifelejtettem.A keréknél a kopott csapágyháznál, nincs csapágy hibára utaló hang.
5/8 anonim válasza:
Nálam akkor volt ilyen, mikor kb. 0-ra fogyott a gumi.
6/8 anonim válasza:
Melyik széria? Nekünk a 2012-es tepee vel is hasonló a helyzet, meg darálja a hátsó gumit. A gond az hogy gyárilag sz@r a hátsóhíd (ferde) viszont garanciában nem cserélik, mert elvileg jók a futómű értékei, illetve nem állítható.
7/8 anonim válasza:
Peugeot betegség az a hátsó híd, enm csak a Partner-nél.
8/8 A kérdező kommentje:
Raktunk fel négy új gumit, felniket átpakoltuk. Jelenség ugyan az. A két szerelő is a hátsó hídra gyanakszik, úgyhogy az lesz a következő lépés. 1998-as a Partner
2016. ápr. 21. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!