Holnap után forgalmivizsga eléggé izgulok, mire figyeljek leginkább?
Nekem az első vizsgám jól ment, már visszafelé mentünk amikor egy gyalogost nem vettem észre, és az oktatóm fékezett le.
Második vizsgán egyirányú utcából balra kanyarodásnál rossz sávba kanyarodtam ki.
Harmadik vizsgán olyan vizsgabiztost fogtam ki, amelyik nem nézte jó szemmel, hogy bénázok a parkolásokkal, azok soha nem mentek túl jól, ő ezért buktatott meg.
A negyedik vizsgán mentem át.
Nagyon izgultam, ami szintén rátett egy lapáttal az eredményre. De végül sikerült, nagyon örültem neki. Ez már lassan három éve volt, azóta rutinos sofőr lettem :D
Arra figyelj hogy mindenképp legyen nálad és a forgalmi vizsga megkezdése előtt ne felejtsd el a vizsgabiztosnak átadni a Deák-igazolványodat:
Eddig 3 vizsgán vagyok túl, május elején megyek negyedszerre.
Először rámentem a záróvonalra(nem átmentem)
Másodszorra a parkolásnál nem sikerült első igazításra szimmetrikusan beállni
Harmadszorra gyalogost nem vettem észre
Amire figyelj: Gyalogos, gyakran visszapillantó, tolatásnál ne csak tükörbe nézz, parkolásnál inkább időzz sokat, minthogy ne szépen parkolj. Legyél magabiztos, ha sebességkorlátozást mutató tábla volt, de kereszteződéshez értél ne félj felgyorsítani a megengedett sebességre egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!