Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg olyan rossz autó a...

Tényleg olyan rossz autó a Suzuki?

Figyelt kérdés
Valóban papírautó lenne? A barátom meg van győződve, hogy egy ütközést sem lehet túlélni benne, csak a bmwbe, mercibe meg az audiba, jaguárba stb.
2016. ápr. 12. 17:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nos, nekem van személyes tapasztalatom. Pár hónapja belém jött egy kb. 15 éves Suzuki Swift, és úgy felgyűrődött az eleje hogy ejjha. Mintha kartonból lett volna, pedig nem is fúródott belém nagy sebességgel. Ellenben az én amerikai vasammal, aminek csak a lökhárítójának a műanyag része horpadt be egy picit. Tehát a régebbi Suzukik nem feltétlen garantáljak manapság a biztonságot. Az új Suzukik viszont szerintem már teljesen rendben vannak. Sőt némely modell kifejezetten jó törés-tesztel büszkélkedhet. Ennek ellenére én soha, semmilyen körülmények között nem vennék Suzukit. Egyrészt a már megtörtént eset miatt, másrészt mert borzasztóan csúnyának találom. Illetve akkora tucatautó lett hogy már hányok tőle.
2016. ápr. 12. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!