Egy simson s50n típusú segédmotorom van. Miért nem indul?
Szóval már karburátort szétszedtem összeraktam raktam rá új tömítést.
De ugy sem indult be aztan kicseréltem a benzint akkor se indult be.Azt hozzátenném hogy valamikor 3 rugásra beindul de akkor sem tudok elindulni vele mert lefullad ,csak alapjáraton pöfög. Lehet hogy a gyujtással lenne valami baj/elállítva?
Szikrád van? Karbit ki is tisztítottad?
Nem szívja túl magát?
Gyujtásbeállítás, gyújtásban kiskondi csre, gyertya, gyertyapipa ellenőrzése, karburátor ellenőrzése, megfelelő fúvókák vannak-e benne, egyáltalán milyen karburátorod van, stb, stb, stb.
Nem beszélve a szimeringekről, kipufogóról, elektromos rendszerről, stb...
Javasolnám a regisztrálást a www.simson.hu oldalra és a cikkek között szétnézni, ha ott nem találsz választ, segítséget kérni a fórumonkban.
Vizes volt a karbiban a benzin, ezért vízkőoldóval kitisztítottad..... sokáig számoltam hogy ne írjak csúnyát.
Ha a karburátorban vizes akkor gyanús hogy a tankban is, vagyis tank ürítés, tisztítás, benzincsap és ülepítő szétszedés, tisztítás. Ezek után friss benzint bele..
De az hogy vízkőoldóval... bocs de ez nagyon fájt :(
Inkább keress valakit aki ért hozzá és javíttasd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!