Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda CBR125r-ről vélemény?

Sivatagi1996 kérdése:

Honda CBR125r-ről vélemény?

Figyelt kérdés
Ha valakinek van, mennyire éri meg azt az 500-700k-t amennyiért láttam, nyílván újonnan 900+, nemtudom még, megéri-e egyáltalán használtat venni? Városi közlekedésre, és bejárásra kellene minden nap (kb. 40km), és tetszik a formatervezés is + nem eszik sokat. Véleményeket előre is köszi :)

2016. ápr. 10. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem akarsz majd nagyobbra váltani, és tényleg csak ilyen városi mászkálásra kell, akkor nagyon jó kis moci és megéri újat venni. Nagyon könnyen kezelhető, kis pörgős gép.
2016. ápr. 10. 15:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Kínai motor, csak Honda mérnökei tervezték és a neve is Honda, de minden más tekintetben kínai. Sok gagyi műanyag, fura kínai blokkokra jellemző égésszag. De amúgy meg jól össze van rakva ahhoz képest, hogy kínai, olcsó az ára, olcsó fent tartani és ha elromlik akkor olcsó a javítás is. Keveset fogyaszt.

Nekem 1 évig volt ilyen, semmi baj nem volt vele, maximálisan tudom ajánlani így saját használat után ingázásra.

2016. ápr. 10. 15:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez lenne az első motorom (17/F), gondolkoztam még Yamaha DT125-ben is, mind2 hasonló adatokban, melyik érné meg jobban? Láttam árban kb. egyformák, meg hengerűrtartalomban, melyik jobb?
2016. ápr. 10. 16:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Yamaha yzf r125 akart lenni az előző :)
2016. ápr. 10. 16:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Na és ha kinai, pontosabban ott készül? Manapság mi nem készül ott vagy nem kerül bele kinai alkatrész. :)
2016. ápr. 10. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a magyar kocsos, kátyús útra inkább a hondát venném, a gyorsasági Yamaha yzf r125 sokkal érzékenyebb rá.
2016. ápr. 11. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!