Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék venni egy magasabb...

Szeretnék venni egy magasabb hasmagasságú autót. Egyterűre gondoltam, jól gondoltam?

Figyelt kérdés
Olyasmi, mint a vw sharan, seat alhambra, renault scenic. Ezeknek a hasmagassága is nagyobb? Ugyanis gyakran járok ki a kertbe, rokon szőlőjébe és eddig főleg bicaj, motor de egyre nehezebb, mert sokat kell szállítani is. Rokonomnak egy ignise van. Ezeknek az autóknak van olyan a hasmagasságuk, mint az ignisnek?
2016. ápr. 9. 23:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Ignis picit magasabb csak, de igazából ha relative járható út van akkor el fog menni mind.
2016. ápr. 10. 00:06
 2/3 anonim ***** válasza:
74%

Ne keverd a magas üléspozíciót a hasmagassággal.

Az egyterűek (relatíve) magas üléspozíciója nem feltétlenül párosul "felhúzott hassal", nézz csak meg néhány fotót az általad említett autókról...

Terepre inkább az Ignis, vagy a Dacia Duster való, ezek sem terepjárók, de jobban megbirkóznak a hepehupás föld utakkal, mint az egyterűek.

Nem zárom ki teljesen az egyterű alkalmasságát, de azok családi autók, kényelmes aszfaltjáróknak lettek tervezve, nem földutakra.

SUV-okat, városi terepjárókat azért nem említettem, mert az más árkategória, bár a Dustert talán lehet annak nevezni.

2016. ápr. 10. 00:08
 3/3 anonim ***** válasza:
A felsoroltjaid kozula Scenicnek eleg magas. Kisebb autok kozul az elso generacios Dacia Logan igencsak magas, abbol pedig az MCV valtozat meg jo tagas is.
2016. ápr. 10. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!