Milyen autót ajánlanátok egy fiatal párnak 1 millió forintig?
Figyelt kérdés
Egy alacsony csaj is biztonságosan tudja vezetni, ne horibilis pénzért lehessen hozzá alkatrészt kapni és max. 10 éves.2010. ápr. 5. 22:27
11/15 anonim válasza:
Én szoktam javasolni az E30-at, ki is látna belőle de az több mint 10 éves már.
12/15 anonim válasza:
Szia!
Klímás
Szervízkönyves
Keveset futott
2 légzsák
Kp-s ár: 1.099.000
Szerintem ez nektek tökéletes lenne.
Itt tudsz hozzá nézni alkatrész árakat is kb, bár tudomásaim szerint nem nagy igényű autó:
És gondolom ismered, de itt tudsz tapasztalatokról is olvasdni:
Remélem tudtam segíteni, sok szerencsét az autóvásárláshoz!
13/15 anonim válasza:
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!
2010. ápr. 8. 22:38
15/15 anonim válasza:
Első vagyok! A párom 163 cm magas és rendesen tudja vezetni anélkül, hogy egy bp-miskolc útvonalon kényelmetlen lenne neki.Emellett több oka is van az omegának. Lehet, hogy nem a legolcsóbb, de mindenképp BIZTONSÁGOS! Egyébként engem meggyőzött a felszereltsége, bőrön kívül fullextra. én mondjuk azért kombit választottam, mert ha hátra beültetem a gyereket akkor ha telibevernek hátulról, akkor is több mint egy méter van még a gyerekig. nemárt ha van gyűrődés zóna. Egyébként én nem nyomom neki ezért sokat sem fogyaszt, megbízható és sosem hagyott még ott sehol. Igaz nem sajnálom a pénzt a szervízre. Viszont nem tudom mennyi idősek vagytok de át kell gondolni, hogy mennyire tudnál egy alapból 136 le autóval békésen bánni. félre ne érts nem minősíteni akarlak csak óvatosságra inteni. részleteket privátban szivesen írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!