1 hónapos nemzetközi tapasztalat kamionozásban elég?
Figyelt kérdés
Tudom, buta kérdés, persze hogy nem egy nagy cucc, de a mostani munkahelyem kész röhej, váltanék, de sok helyre írják hogy "nemzetközi tapasztalat feltétel" , de nem írják mennyi. Vajon 1 hónap elég lehet cégeknek? Nagyon nem akarnám végigszenvedni újra a betanítási 4 kezes xopást semmi pénzért :/2016. ápr. 8. 18:45
11/17 A kérdező kommentje:
ha váltanék (szotyin belül) akkor már olyanhoz mennék ahol az <50 eurós napidíj van, engem nem érdekel ha az üzemanyag normás rendszerrel többet kereshetek... ha meg szembe szél van akkor levonnak vagy ha felküldenek a hegyen :D
2016. ápr. 9. 10:34
12/17 anonim válasza:
Ha a Waberers nem tetszik akkor esetleg a Gartner-t megpróbálhatod ők ha jól tudom vesznek fel nulla tapasztalatos sofőröket.
13/17 anonim válasza:
53 Euro egész pontosan, ez amúgy szerintem is jobb. 3 hétre ott van a 4 kiló ha nem csinálsz ökörséget.
14/17 krissztus válasza:
nem tudom mi bajod .waberers nél vagyok tegnap jött a fizum 453000 ft és váltos vagyok , 3 hét után egy hét otthon,,,februar 9 napot meloztam 270 000 ft
15/17 A kérdező kommentje:
ahogy mondtam, a hozzáállás. Mindent nekem kell, nem segítenek semmit, azt se mondják másnapra hányra érjek be az irodába, nekem kell kérdezgetni hogy VAN MÁR VALAMI FUVAR? hááát majd lesz valami stb... Oké, ez lehet csak ez a frencsájz, de 1 hónap után már rohadtul elegem van, hogy annak ellenére hogy kezdő vagyok ennyire xarnak rám ráadásul még a munka után is nekem kell örökké érdeklődni, még a menetlevelet is elfelejtettem leadni mert nem kérték pedig adtam nekik a papírokat egyesével. Tudom, nekem kellett volna magamtól, de 1, elfelejtettem 2, azt hittem ez csak a rendőrnek kell.
Elvárom, hogy ha már nekik dolgozok akkor segítsenek már az istenit, és ne nekem kelljen munka után könyörögni örökké...
2016. ápr. 9. 17:55
16/17 anonim válasza:
9*53 Euro meg a 80 ezres alapbér, hogy jött ki 270 ezerre?
17/17 krissztus válasza:
figyi ha akarod én beviszlek egy jobb cegbe oda váltok. csoportba....franchise, és ha akarod be is tanitnlak...egy 2 hétbe , én is most váltok egy jobb helyért mert a fönököm rendes de az irányitó egy g....ci......fizu hibátlan 4 kezdődő......de a pénz más hol is pénz. ha érdekel irj privátban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!