Audi pd- és motor vélemények?
Figyelt kérdés
Az a kérdésem milyen tapasztalatok vannak a 116 lovas pd motorrol? Vennék egy Audi A4-t és ebbe ez a motor van. 2001.06 évjárat 260000km van benne.2016. ápr. 7. 10:02
1/15 anonim válasza:
Annyi km-el lassan pont érett lesz a pd elemek cseréje.
2/15 anonim válasza:
Az egyik legjobb motor, az injektoros dízelek közül pedig a legjobb. Ha valós a 260 ezer km, akkor még éppen be lett járatva az az autó.
3/15 A kérdező kommentje:
AJM motor kóddal van!
2016. ápr. 7. 14:26
4/15 anonim válasza:
Na egy egy tipikus audi/tdi/vw fan válasz. PD és a legjobb motor egyben elég meredek.
5/15 A kérdező kommentje:
Akkor most jó ez a motor?
2016. ápr. 7. 20:23
6/15 anonim válasza:
"Na egy egy tipikus audi/tdi/vw fan válasz. PD és a legjobb motor egyben elég meredek."
Vártam ezt a választ, kedves benzinpárti válaszoló. Leírnád esetleg azt is, hogy miért is nem jó a PDTDI?
7/15 anonim válasza:
Senki sem beszélt itt benzinről. De te legjobbként állítottál be egy PD motort... szerintem innentől no comment.
Nem rossz, de azért messze van attól a aktegóriától hogy legjobb, egy sima PD nélküli TDI is sok tekintetben jobb nála.
8/15 anonim válasza:
Kezdve ott hogy emgbízhatóbb, és tartósabb.
9/15 anonim válasza:
"Kezdve ott hogy emgbízhatóbb, és tartósabb."
Mondjuk ez pont nem igaz, de végülis mindegy, szerintem hagyjuk ezt a vitát. Maradjunk annyiban, hogy én bátran ajánlom a kérdezőnek ezt az A4-est.
10/15 anonim válasza:
Nem igaz, támaszd már alá kérlek. PD elemek amik leginkább generálra szolrulnak előbb-utóbb. Sima TDI-ben ez nincs, eggyel ekvesebb hibaforrás, akkor melyik a megbízhatóbb és kevésbé szervízigényes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!