Az enyém 4 éves, de az újak is ugyanilyenek. Kinézetre szép és sokkal komolyabbnak néz ki, mint ami. Max. 60-al lehet vele huzamosabb ideig menni a vége 70. Előtte Yamahám volt , a Yamaha sohasem romlott el és sokkal csendesebb volt. A Benelli évente elromlik, 15-20000-ből kijavítják, de ez akkor sem normális. Évente kb.
7-800 km-t mentem vele, eladom ha kell neked mivel szinte nem is használom.
Én három éve használok ilyet. Eddig egyszer robbant le, de akkor sem volt komoly baja, csak a karburátort kellett kipucolni. Viszont én nem megyek vele olyan sokat.
Amúgy nem ajánlom. Nagyon érződik rajta a kínai minőség. Nem is megy annyira jól, mint az olasz vagy japán robogók. A fetés pikk-pakk lekopik ha valami hozzáér, a gyári gumi nem tapad valami fényesen, nem lehet rá csomagtartót tenni. Munkába járni jó, de ha most vennék, akkor nem ezt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!