Ford Mondeo 2001--> vélemények?
Figyelt kérdés
Véleményt szeretnék kérni első autónak 1.8 125le benzin?
fogyasztás alaktrész árak ? 700-800eft Költenék magára az autó megvásárlására csak szedán szerintetek megéri ?
vagy esetleg 2.0 benzin ? tipus hibák? tapasztalatok ?
Köszi a válaszokat :)
2016. jan. 28. 11:31
1/4 anonim válasza:
A totálcar népítéletet keresd meg erről a típusról. Szerintem sokat kajál a mondeo. Inkább fókuszt vennék de kicsit újabbat.
2/4 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek volt pont az a típus amit te is írsz.
Sokat nem tudok róla írni mert 3 hónap után elaludt a volánnál a felesége meg elrántotta a kormányt 90-100-as tempónál, megpördültek, bukfenceztek majd megfogta őket a két méteres árok. Néhány zúzódással megúszták, a hátsó ülésen utazó két gyerkőcnek semmi baja sem lett. Ergó a kocsi biztonságból jól vizsgázott.
3/4 anonim válasza:
Családban 2 ford mondeo is van mégpedig kombi. Az egyikben 180.000 Km van, míg a másikban 290.000 Km. Panaszra egyikre sincs, nagyon jól teszi a dolgát mivel aránylag megbízható konstrukció.
4/4 anonim válasza:
Az már a 3. generációs, ha jól tudom. Családban 2.0 TDCI motoros van, városban melegítéssel-hűtéssel jött ki 9.2-es fogyasztás, ami egy ekkora autótól nem rossz. Városon kívül lemegy egészen 5-6 liter körülre. Kényelemből nagyon jó, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!