Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan kell vezérműszíjat...

Hogyan kell vezérműszíjat cserélni?

Figyelt kérdés
Szoktam látni hogy tekergetik a motort hogy minden beálljon a helyére mielőtt leveszik a szíjat. Ez miért kell? Tudom hogy szinkronban kell lennia a szelepeknek de minek tekergetni? Nem elég ha lekapom a szíjat és rárakom a másikat? Az idó alatt míg leveszem a szíjat elfordulnak a fogaskerekek vagy mi?
2016. ápr. 6. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
úgy hogy elmész a szervizbe a megvett készlettel és lecserélik, zéró tudással ne állj neki vezérlést cserélni...
2016. ápr. 6. 19:09
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Így van ,olcsóbb 3 munkaórát fizetni ,mint jó pénzt fizetni egy új motorért :)
2016. ápr. 6. 19:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt el is fordulhat valamelyik tengely, másrészt nem olyan nehéz egy foggal mellétenni a szíjat, aztán máris elment a vezérlés. Minimum össze kell jelölni a tengelypozíciókat, de ez csak az egyszerű motorkonstrukcióknál működik. A dupla veztengelyesek nagy részénél pedig elengedhetetlen a célszerszám használata, nem elég jelölgetni.
2016. ápr. 6. 20:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Ki mondta h én akarom lecserelni? Ilyenrol szo sem volt ezert utalom ezt az oldalt mert nem a kerdesre valaszolna csak oltogatnak ossze vissza. Szimplan erdekelt ennyi az egesz meg csak kocsim sincs de azert pofazzal csak
2016. ápr. 6. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
talán akkor magyarul értelmesen kéne feltenni a kérdést, mivel aki így teszi fel, annak 99%-a azért teszi mert maga akarja
2016. ápr. 6. 21:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez egy olyan oldal ahol az olyan emberek akik nem tudnak vmit kerdeznek, azok akik kepbe vannak az adott temaban,valaszolnak. Ennyi...nem velemenyekre meg okoskodasra vagyok kivancsi hanem valaszra. Ha meglerdezi vki hogy milyen szinu az eg arra a valasz az hogy kek. Nem pedig az hogy teges miert erdekel az eg szine, mit akarsz te az eggel??? pont
2016. ápr. 6. 21:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Talán ha belegondolnál akkor totál egyértelmű lenne.

Főtengely nem fog oylan könynen elmozdulni az egy dolog,a vezérlés már annál könynebben, és ha csak egy fognyit mozdul az is elég.

2016. ápr. 6. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!