Ha visszacseréltetem olajosra a most betett gázos lengéscsillapítót halkabb lehet a kocsim hátulja?
Ismerős az érzés, de nem a gázos vagy olajos csillapítás miatt van. Egyszerűen a csillapítása más két lengéscsillapítónak. Érdekes, hogy nekem is a gázos volt keményebb.
Szerintem érdemesebb lenne felújíttatni egy garanciát is adó műhellyel a régit, akkor a megszokott lenne. A zaj mondjuk mástól is lehet, pl. a teleszkóp csere közben kicseréltek néhány szilentet is. A kemény szilentek szintén ilyet csinálnak.
Nem tudom mit lehetne erre mondani. Nehéz jó szerelőt találni. Magam részéről az utóbbi években már csak Bosch márkafüggetlen szervizbe járok. Márkaszervízben csak rossz tapasztalataim voltak. Sarki ilyen olyan szerelőknél meg nagy a szórás. Volt hogy olcsón jól megjavítottak dolgokat, de többször csak az időmet és pénzemet pazarolták.
Végül is van egy listám ki mire alkalmas. Pl. karosszéria műanyag javítás, olcsón és jól javítható "kis" magánszerelőknél. Elektronikai problémákhoz, beállításhoz csak is diagnosztikai központ. Minden egyéb karbantartás és javítás Bosch.
Remélem segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!