Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megtett km és elfogyasztott...

Megtett km és elfogyasztott benzin után hogyan lehet kiszámolni a fogyasztást?

Figyelt kérdés
Ha 530 km-t mentem, és 34 l benzin fogyott el (40-es a tankom), akkor mennyit fogyaszt a kocsi? Nem jó a benzinjelzőm, és még nem tudtam elvinni szerelőhöz :D
2016. ápr. 5. 10:00
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Ugyanakkor a kérdésed azért nem logikus, mert lehet, hogy általános iskolai példát kérdeztem, viszont ha negyvenes a tankom, akkor nyilván nem oda járok, tehát a következtetésed hibás, nem lennél jó nyomozó.

Amire céloztál pedig nagyon is értettem, csak nem tudom, hogy miért kell lealacsonyítani valakit azért, mert hülye a matekhoz. Az, hogy valaki, valamiben nem jó, nem jelenti azt, hogy buta, ugyanis a butaság nem itt kezdődik, hanem ott, amikor valaki azt hiszi, hogy nagyon okos, nem ismeri el, hogy amit csinál, az szimpla kötekedés. És a neten olt be másokat, mert itt úgy érezheti, hogy igaza van (még akkor is, ha inkább nem mennek bele az ostoba kis vitáiba, és ráhagyják, hadd legyen boldog, legyen egy jó napja, hogy mennyire megmondta és igaza van az örök tévedhetetlen betyárnak). Szomorú, amikor valaki csak erre tud élvezkedni.

Milyen érdekes egyébként, hogy az ilyesfajta emberek sosem engednek, a fórumok tőlük hangosak, mert képesek felháborodni ahelyett, hogy néha belátnák, hogy nincs igazuk... de miért is tennék? Hiszen okosak.

2016. ápr. 6. 11:20
 12/21 A kérdező kommentje:

9

Csakhogy ennyiből nem lehet megítélni valakit, mert az értékek nem ebben mutatkoznak meg. De tudod mit? Rendben van, legyek a szemedben buta, és? :) Azt hiszed, hogy az ítélkezéseddel majd bármi változni fog? Azt hiszed, hogy majd meggyőzöl és elszégyellem magam, hogy milyen buta vagyok? Dehogy :D Csak lesz egy jó napom, mert velem foglalkoztok :D

2016. ápr. 6. 11:30
 13/21 Osynho ***** válasza:

"Ugyanakkor a kérdésed azért nem logikus, mert lehet, hogy általános iskolai példát kérdeztem, viszont ha negyvenes a tankom, akkor nyilván nem oda járok, tehát a következtetésed hibás, nem lennél jó nyomozó."

Sehol nem írtam, hogy arra következtettem, iskolába jársz.

"Amire céloztál pedig nagyon is értettem, csak nem tudom, hogy miért kell lealacsonyítani valakit azért, mert hülye a matekhoz."

Mivel alacsonyítottalak le?

Te kezdtél irkálni, hogy sajnálsz, felszínes vagyok, meg hogy irigyek lennénk rád. Azt sem írtam, hogy buta lennél. Ha nem ismerem el, hogy kötekedek, akkor buta vagyok? XD Okés. :) Egy egyszerű kérdést tettem fel, amit így felkaptál és te írod, hogy abba kellene hagynom. Ez jó. Rendben, igazad van. Már magamat is sajnálom. :'-D

"Csakhogy ennyiből nem lehet megítélni valakit, mert az értékek nem ebben mutatkoznak meg."

Te ítélkezel folyamatosan... ;-) Hihetetlen, hogy mit ki nem hozol ebből a semmiből. Ha nem vonatkozik rád, miért nem szarod le? Miért kell a szájkarate?

2016. ápr. 6. 16:57
 14/21 A kérdező kommentje:
Igazából leszarom :D
2016. ápr. 6. 18:31
 15/21 A kérdező kommentje:
Inkább arra válaszolj, hogy miért kapcsol ki a sütőm állandóan sütés közben
2016. ápr. 6. 18:32
 16/21 anonim ***** válasza:
Mert szégyelli a tulaját. :D :D
2016. ápr. 6. 20:47
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
Ez a kérdező ritka sötét. És nem csak a matek nem megy neki, hanem alapvető logikai készségi hiányoznak
2016. ápr. 6. 23:44
 18/21 A kérdező kommentje:
Jaja, alapvető dolgok nem mennek :D :D Bírom mikor neten ítélkeztek, ebből annyi mindent le lehet szűrni :DD Na sebaj, akkor sötét vagyok :D
2016. ápr. 7. 08:23
 19/21 A kérdező kommentje:
Igazából köszi, eddig alkotói válságban szenvedtem, de most megadtátok a témámhoz a kezdő lökést. Csodálatos :)
2016. ápr. 7. 08:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Egy ilyen kérdés után mit vársz, tapsoljunk meg, hogy de okos vagy?:D
2016. ápr. 7. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!