Megtett km és elfogyasztott benzin után hogyan lehet kiszámolni a fogyasztást?
És az is elég nagy cink, hogy ide jártok oltogatni. Lehet, hogy nem vagyok nagy matekos, de nem is érdekel, ugyanis van más dolog az életemben, amire k****ra irigy lennél barátom, ha tudnál róla :)
8 általánosos, neked pedig szimplán annyit, hogy ha egy egyszerű kérdésből ekkora következtetést vontál le, akkor Te pedig baromira felszínes ember vagy, és sajnállak.
Viszont lati
Egyszerű kérdésből azt szűrtem le, hogy egy általános iskolai példát kérdezel, ugyanakkor elméletileg van jogosítványod (bár ez is csak feltételezés). Ezért csodálkoztam a dolgon, nem tudom miért nem logikus a következtetésem, illetve, hogy mi a baj ezzel? Hogy ezért miért vagyok felszínes, azt nem tudom, Te biztosan jobban. Szerintem ez a túlzott következtetés, ami miatt Te sajnálsz engem. :D
Viszont lati
Na ez megint egy értelmes megnyilvánulás volt.
Állíthatod azt is, hogy 10-est dobsz egy kockával, attól még nem változtat semmin, hogy 5-ik osztályos matekfeladat kifog rajtad... na comment tényleg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!