Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot 206-os hutoventillator...

Peugeot 206-os hutoventillator hiba!?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Segitseget szeretnek kerni! Adott egy 206-os Peugeot (2002; 1.4; benzin). A hutoventillatorral van problema, miszerint valami okbol kifolyolag, az egyes fokozat nem kapcsol be. Gyakorlatilag addig melegszik, amig a kis homutato pocok felszokik a pirosba es akkor beindul a ventillator, de mar ugye kettes fokozaton rogton. Tulajdonkeppen rogton visszahuti, es a STOP felirat villogasa meg pittyegese is megszunik, de ugye alapbol ennek igy nem szabadna meg sem tortennie. Nem ertem, hogy olyan 90-92 foknal miert nem indul mar el az egyes fokozat!?

Valakinek esetleg otlet?

koszonom

2016. ápr. 2. 15:12
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Relé,hőérzékelő,érintkezési hiba,vagy vezeték szakadás.Ezeket kell megnézni sorban,a hogy írtam.
2016. ápr. 2. 15:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Az alacsony fokozat a klímával kapcsol be, ha felmelegszik a hűtővíz, akkor a hőgomba rögtön a nagy fordulatot indítja el. Ha pirosba tud menni, akkor vagy későn kapcsol a hőgomba (csere), vagy valami keringetési baja van (termosztát, vízpumpa, retkes hűtő).

Szerintem.

2016. ápr. 2. 19:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Érzékelő hiba érzésre.
2016. ápr. 2. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!