Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autóm eszi az olajat de...

Az autóm eszi az olajat de nem füstöl mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

pár hónapja vettem észre hogy kifogyott az olaj felöntöttem 2 litert és ma láttam hogy a minimum szinten van a olajszint

.nem sokat mentem vele

2016. ápr. 2. 10:24
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
kicsepeg valahol.
2016. ápr. 2. 10:32
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Valahol elfolyhat. De, hogy jött ez a 2 liter beleöntés? Utána mit mutatott a nívópálca? Mennyi olaj volt a motorban?
2016. ápr. 2. 10:34
 3/10 Shai-Hulud ***** válasza:
62%
Általában a főtengely szimmering szokott elkopni és ereszteni. Ennek a cseréje nem éppen olcsó, de előbb-utóbb muszáj, mert egyrészt drága az olaj, másrészt szennyezi a környezetet.
2016. ápr. 2. 10:37
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
olajleeresztő csavar a helyén van?
2016. ápr. 2. 10:43
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
Szimering.
2016. ápr. 2. 12:13
 6/10 A kérdező kommentje:
pár hónapja mikor észrevettem hogy szinte semmi olaj nincs benne ( jóval a minimumszint alatt volt ) és mázlim volt hogy nem sült be a motor ..2 literrel feltöltöttem a pálcán maximumig volt az olajszint, aztán ma mikor megnéztem láttam hogy megint minimumszinten van az olaj.
2016. ápr. 2. 19:31
 7/10 A kérdező kommentje:
csepegést sehol nem látok, nem folyik el sehol
2016. ápr. 2. 19:32
 8/10 A kérdező kommentje:

olajleeresztő csavar nem tudom hol van de utánanézek.

Téynleg volt olyan a télen, amikor egy pici emelkedőn mentem fel a parkolóba láttam olaj csepegett a kocsiból, de ez akkor egyszer történt, itt a garázsban sehol nem látok csepegést

2016. ápr. 2. 19:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Szórj a kocsi alá homokot éjjelre, ha bármi csöpögés van minimálsi akár, azzal meglátod.
2016. ápr. 2. 21:04
 10/10 anonim ***** válasza:
58%
Találkoztam már olyan autóval, ami 200 km alatt megevett 1 liter olajat és nem füstölt, nem csöpögött sehol. Később kiderült, hogy a motor kuka lett, de a katalizátor miatt nem lehetett látni a füstölést.
2016. ápr. 3. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!