Honda cr 250 most lett felújitva nem füstöl könnyen indul de viszont megnéztem az olajszintet és egy nagyon kicsit meg kellett döntenem és akkor kezdett jönni lassan, pedig a megadott mennyiségü olajat öntöttem bele, akkor a többi olaj hová tűnt?
Figyelt kérdés
Vagy csak ennyi olajnak kell lenni? hogy amikor kitekerem a szint csavart nagyon kicsit egyenes állásból döntök rajta és lassan elkezd kifolyni2015. márc. 21. 19:51
1/4 A kérdező kommentje:
ja és észrevettem a berugókarnál a dekninél hogy 2 csavarnál olajos de nagyon minimális, szerintem ott nem mehet el meg van húzva rendesen a csavar új tömítés is
2015. márc. 21. 20:07
2/4 lupara válasza:
Nagy baj nem lehet.Előirt mennyiséggel feltöltve,és felújitás óta nem használtad.(Üzem közben nem fogyhatott).Ami becsaphat még.Teljes vizszintben álljon a gép,5mm-es dőlés iránytól függően,már sokat vagy keveset mutat.Ha egy sikban van a tanksapkád a tankal,tegyél rá vizmértéket.Vizszintben nézve a szintjelzőnél,gyengén szivárgó olajnak kell lenni.Közvetlen motorleállitás után ne nézz olajszintet,várj öt percet.
3/4 anonim válasza:
A legtöbször az a hiba szokott lenni hogy beszívja a főtengely szimeringnél a sebváltóolajat.Azért még menj vele többet.Ha fogy akkor a szimering a hibás és cserélni kell.
4/4 A kérdező kommentje:
Most lett cserélve az összes szimering + csapágy is dugattyú főtengely 5üzemórát futott és most néztem meg az olajszintet tegnap
2015. márc. 22. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!