Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorblokkot szedek szét és a...

Edömér2 kérdése:

Motorblokkot szedek szét és a kérdésem: hogy kell sérülésmentesen széthúzni a két felet?

Figyelt kérdés
Nyilván semmiképp nem fogom feszegetni, tudom h a tökéletes illeszkedés nagyon fontos, de így minden csavar eltávolítása után se nagyon akar szétválni. A képen látszik h a lendkerekes oldalon mindent leszedtem, ami útban lehet, vagy a szimmeringeket is ki kell vennem? Vgy nagyon rosszul gondolom és a másik oldalon is mindent le kell operálnom h szétnyitható legyen? [link] [link]

2016. márc. 30. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
28%
Simson blokk nem de? Van blokklehúzó. Van a neten sok kép róla. Te magad is tudsz csinálni, vagy csavar, fúró, tolómérő, és egy vaskos vaslemezre lesz szükséged. Ha ezek megvannak, gyorsan össze lehet hozni egy blokklehúzót.
2016. márc. 30. 20:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Pár menetes szár, alátét és csavar, ha gyári elhuzo nincs kéznél.
2016. márc. 31. 02:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem, egy yamaha rd blokk, de gondolom ezeknél nincs akkora különbség. Értem így leírva, hogy szár meg alátét, de HOGYAN?
2016. márc. 31. 11:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Csinálsz hozzá egy ilyet: https://www.youtube.com/watch?v=j6lQTsFK_cs
2016. márc. 31. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!