10 éves, ferdehátú, benzines autót keresek! Tippek?
Focus, Golf V, Audi A3, Mazda 3, Corolla... Nekem is ezek jutnak eszembe elsőre.
Ha már az Astra szóba került, én nem vagyok rosszul a sajátomtól. Szintén huszon évesen vettem, nem is jöhetett szóba más, mint ez. Imádtam és szeretem ma is. Most kerek 10 éves már, de szívesen elnézegetem: [link]
Mazda 3 1.6 ,Toyota corolla ,az mar 1.4 vvt-i vel is eleg jol húz97 le , vagy honda civic 1.6 vagy 1.8 140 le az mar viszont tenyleg dinamikus.....
Én ezt a 3mat ajánlom
Szintén Golf V tulaj: 2004, 1.6 benzin 8 szelep. Én is szeretem, és amiket elmondtak az teljesen igaz, egyébként nekem a futóműve is nagyon kényelmesnek tűnik, meg azért talán a felsoroltak közül egy huszonéves srácnak (jó magam is) ez a legideálisabb. Mái napig sportos fiatalos megjelenés, gyönyörű beltér (a felsoroltak közt messze ez a legszebb) abszolút német prémium érzet.
Csak hát meg is kérik az árát. :)
Nekem a motorjával van annyi bajom, hogy kicsit gyenguc... délutáni motor 4-6-ig megy, meg kell tanulni ehhez mérten vezetni és nem lesz vele problémád. Egy szép alufelni meg abszolút feldobja az egész autót :)
De hogy ne legyek túl elfogult anno én is a Civicet meg a Focus-t nézegettem mellette. Civic dinamikusabb, csak az a műszerfali váltó... szörnyű :D Focus is jó autó csak kicsit szürke szerintem.
Inkább ne írjunk ide a Golfokról, mert lepontoznak minket.
Inkább csak élvezzük, hogy milyen jó autók és milyen jó vezetni őket :)
A Civic a váltója miatt tényleg olyan, mintha egy teherautóban ülnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!