Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kiderült, hogy az autómon 10...

Kiderült, hogy az autómon 10 éve nem volt olaj, szíj, gyertya, légszűrő csere. Ezek szerint dobhatom ki szegénykét?

Figyelt kérdés

Minden vágyam volt, hogy jogosítvány letétele után megkapom a család legrégebbi autóját amit törötten vett egy kereskedő Németországból, megjavította és eladta nekünk 2003-ba 250.000 km-vel német leinformálható szervizkönyvvel. De az autóba most van 310.000 km 13 év alatt, mindig le volt műszaki vizsgáztatva érdekes módon csak kitámasztókat cseréltek rajta, de a kér olaj,szíj,gyertya cseréket elmulasztották. Az autó üzemel csak hangos a motorja.

Ha most kicseréltetem a főbb cuccokat :) akkor be merjek vállalni vele egy Holland túrát?

Opel Omega A 2000 benzin gyártási éve 1994.

2016. márc. 29. 11:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Abba valszeg már puding állapotban van az olak. Ott még a motrmoso sem visz ki mindent, max ha szét van kapva.
2016. márc. 29. 22:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Megkaptad az autót, a tiéd? Akkor ahhoz a szerelőhöz viszed amelyikhez akarod, te fizetsz, te döntesz! Ha olyan jó szerelő, hogy soha semmit se cserélt ki, akkor soha többet ne menj hozzá!

Vidd el egy rendes szerelőhöz, cseréltess ki mindent amit kell, és használd egészséggel amíg szét nem hullik. Akkor aztán ha kell rakatsz bele másik motor vagy betolod a bontóba. Ha 13 év és 60 ezer km alatt nem hullott szét, akkor most se fog egy holland út alatt.

Szerintem.

Januárban vettem egy "tuti német" autót, az olaj olyan volt, hogy megállt benne a nívópálca. Kicseréltem amit kellett és azóta is hű társam, nem hullott szét 10 ezer km alatt.

:)

2016. márc. 29. 23:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Két kérdés, miért nagyobb kabaré egy Suzukival menni, mint egy 22 éves lepukkant széthajtott Opellel?

Milyen szerelő az aki három hónapig nem ér rá vele foglalkozni. Amikor azt írtam szerelőhöz vidd akkor úgy értettem SZERELŐHÖZ ne pedig mindenféle sufniban barkácsoló szakbarbárhoz. Egy hozzáértő jobban belenézhet és majd javasolhat egy motorcserét vagy egy generált. Vagy eladod és veszel a mostani tapasztalatokkal felvértezve egy jobb autót

2016. márc. 30. 07:04
 14/14 anonim ***** válasza:
72%
3 hónapot szerelőre várni ? Nevetséges, vidd másik szerelőhöz, álltalában egy árban dolgoznak nagyából, de 3 hét is sok , nem hogy 3 hónap. Ha én elmegyek valakihez akkor legalább következő hétre tudjon időpontot adni (szerintem).
2016. márc. 30. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!