A2 jogsihoz motor?
Sajnos egyelőre csak A2-es motoros jogsim van, de lassan itt a szezon, és motoroznék. Van autóm, nem elsődleges közlekedési eszköznek kell. Most egy 125-ös ETZ-m van, amit még anno az A1 jogsimhoz vettem, meg egy Simsonom, most két éve megvan az A2, így vágyom már valami komolyabbra. Körülbelül 400-500 ezer forint a felső határ. Olyat keresek, ami azért feszegeti az A2 jogsi feltételeinek a felső határát.
Amit én kinéztem, az a Ducati Monster 600 - nyilván ennek egy (lehetőleg csak papíron) fojtott példánya. Kissé szűkös a kínálat, ezért keresek más alternatívákat. Krosszmotor nem izgat. Értelmes válaszokat várok!
nekem 250es banditom van, és imádom. olyan hangja, mint valami vadállat versenygépnek, és jó a nyomatéka is. kezes mint egy bárány. ki kell fogni egy jót, de én ajánlok egy próbát vele
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!