Elkezdtem "A" kategóriás jogositványt. eddig csak segédmotorkerékpárral közlekedtem meg autóval. Igazábol csak túrázásra kellene. nagyon nagy ccm eset nem akarok kicsit azért félek től, meg feszegetném a határait. mentem már egy 600 yamaha fazerral. de az nekem nagynak tűnik. mint erőben mint nagyságra 170cm vagyok.
Tehát jó nekem a 250ccm es is ami megfelel a magasságomnak és bírja a túrázást
Kb egy túra alkalmával több száz km szoktam letolni. de már segédmotorral megterhelő meg nem is bírja nagyon. ezért kezdtem bele az A ketegóriába hogy nagyobb motort vezethessek.
Szia! Suzuki GS500E/F.Megbízható,alacsony fenntartású szerethető,kényelmes túramotor.48 Le,nem egy erőgép,de a 140-160 közötti tempót kényelmesen viszi,4 literrel elmész vele.
2014. szept. 13. 20:17
2/7 A kérdező kommentje:
Igen kb ilyenre gondolok.
mennyit érdemes érte adni. és mennyi megtett km-ig lehet elmenni a vásárlással?
2014. szept. 13. 20:25
3/7 anonim válasza:
Hát,az F-esek drágábbak,viszont nekem jobban tetszenek.600-700 körül ki lehet fogni szépeket.Km?szerintem azt ne nézd,se az évjáratot,inkább állapotot vegyél!Olyat,amin meglátszik,hogy volt gazdája.
2014. szept. 13. 20:46
4/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a segitséget.
Mennyi km számit már soknak?
2014. szept. 14. 07:55
5/7 anonim válasza:
Ha karban van tartva,akkor a 100.000 felettivel sincs gond.Na meg persze,ha nem hajtották szét(szerensefüggő is egy kicsit)
2014. szept. 14. 08:08
6/7 lupara válasza:
A Suzuki GS/500E/F,jó választás lehet.A megadott 140-160km/h utazó? sebességet,és a 4l-es fogyasztást ez a motor nem tudja.A 4-l összejöhet max.100/h-ig,és ez a tempó utazónak is megfelel.Egy 100-ezer km-es gép is lehet jó,de azonos állapotnál 60-ezer km,jobb választás.Az emlitett 6-700ezres ár erős.Nagyon jó 250-esei vannak aHonda,Yamaha,Kawasaki triónak ís,Olvass Totalbike népitéleteket,és teszteket.Döntésedben segit,eladó motort jó áron kitartó keresés után találsz.
2014. szept. 14. 21:49
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infót.
Gondolkodtam 250 esekben is, nem áll távol tőlem. télen valamikor megvenném és felújitanám.
Szeretem az ETZ ket is. de már ideje múlt ezeknek a gépeknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!