Kereskedők honnan veszik az autókat belföldön áron alul?
Akiknek nincs mondjuk telephelyük, szóval nem hozzájuk tévednek be eladni autókat, hanem ők ilyen 50-70%-os áron vásárolnak autókat az egész országban minden kategóriában. Egy haverom azt mondta, hogy neki a rokona ilyen és megvannak a kapcsolatai, de ezeket hogy lehet "kiépíteni"? Szeretem az autókat és van egy kis pénzem, szóval szívesen belevágnéd az autókereskedésbe.
Még úgyis megéri nekik, hogy ők is nagyon áron alul sürgősen adják tovább az autókat... szerintem , aki tőlük megveszi, még az is kereshet velük egy keveset.
Te az mondod hogy aki a kereskedőtől vesz autót az még úgy eltudja adni hogy ő is keressen vele?? Ez kizárt! Kivétel ha roncsot veszel és találsz rá balekot aki elhiszi hogy jó állapotú.
Egyik ismerősömnek nincs telephelye de az egyik autókereskedő ismerőse neve alatt csinálja az egészet, ezért nem kell átíratni az autót hanem eladja és majd a köv. tulaj átíratja.
Úgy csinálja hogy böngészi az olcsó hirdetéseket és 600-700 ezer forint körül vannak azok az autók amikkel ő kereskedik, persze van olcsóbb is. Ezek az autók azok amiket gyorsan el lehet adni.
Ha talál olcsó autót akkor már telefonban alkudozik és amint tud, megy és megnézi.
50 százalékos áron azért nem veszel autót mert erős lenne ha 800.000es autót 400.000ért megkapnál.
Fél milliósat viszont megkaphatsz 400ért
Én nem rég 320 ezerért vettem kocsit kereskedőtől, jó, ha 250-ért el tudnám adni... és akkor még nem számoltam azzal, hogy 60 volt mire hivatalosan is az enyém lett és azóta vagy még 40-et ráköltöttem műszaki dolgokra.
A réi autóm eltudnám kb. adni 50-ért, a kereskedő minimál pénzből kipofozza és 200-ért tovább adja. A kereskedő jól meg tud élni, de azért, hogy Te kereskedőtől megveszed és tovább adod biztos, hogy ráfizetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!