Milyen autót vegyek? Ár kb.3500 euró a beíratáson kívűl. Golf IV, H Astra, Passat, Mazda 6? Mondhattok mást is. Mindenképp dízel érdekelne és 4 ajtós.
Figyelt kérdés
2016. márc. 27. 20:36
11/26 anonim válasza:
akkor:
A 4-es golf régi.
A passat ennyiért egy elhasznált drága kocsi.
Mazda 6 rohad.
maradt a H Astra.
12/26 A kérdező kommentje:
Kb. Én is így gondoltam. Köszönöm szépen a válaszokat. :)
2016. márc. 27. 22:27
13/26 anonim válasza:
Accord vagy Mazda 6, A 6 se rohad, csak garázsban ekll tartani. :D
14/26 anonim válasza:
H astra helyett én is inkább accordot vennék, vagy avensist, abból is vannak elég jó dízelmotorok. De a 2.2-t nem ajánlom, az nem túl megbízható.
15/26 anonim válasza:
Ha esetleg H Astra lesz és dízel, az 1.7cdti 101 lóerős változatát (z17dth) tudom ajánlani. Ebben még nincs részecskeszűrő, de egy modern dízel változó geomatriás tudbóval, intercoolerrel és Bosch rendszerrel, szemben a későbbi drágább Densoval.
16/26 anonim válasza:
Tényleg, h astrabol szerintem ritka a 4 ajtós, szóval, ha opel, akkor lehet, hogy előbb találsz faceliftes (2005-2006 utáni) vectrat, az is jó autó az 1.9 cdti motorral.
17/26 Koaxk Ábel válasza:
Ha ezekből kéne választanom valószínűleg a Golf 4-et választanám, nem túl izgalmas autó, de amit ennyiért tudnia kell azt bőven hozza!
A H Astra sem rossz választás és modernebb is.
Ezekből ennyiért biztosan találsz elfogadhatót
18/26 anonim válasza:
Igazán elmondhatnád, mennyit és hol szándékozol menni vele? Hogy lássuk, valóban "megéri"-e a dízelt venni.
19/26 A kérdező kommentje:
Vidéken lakok. Hát a legközelebbi város olyan 20 km. heti 3-4 alkalommal oda. Esetleg néha ilyen 200km-es távok. De az ritkábban max ilyen havi rendszerességgel.
2016. márc. 28. 13:20
20/26 A kérdező kommentje:
Ami napi rendszerességgel lenne az olyan 5-9 km lenne.
2016. márc. 28. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!