BMW 320i 4hengeres (150Le) 2005évj. Városi használatra tényleg sok? Ha néha kiviszi az ember meghajtani, kikormolni ugy okés?
BMW 320i e90 kicsit problémás a motor ,gyárilag alulméretezett a vezérműlánc N46 motoroknál.
Amúgy szerintem nem sok városi használatra.. ezeket nem kell kikormolgatni mint a dieseleket,de nem árt neki ha néha kiviszed meghajtani :)
Az M43-ben volt alulméretezett, de ott is azokban a motorokban amiket a 316-ba tettek, a 318-akban is a láncfeszítőnek volt baja az N42 motorban és az egész még az előző generációnál volt probléma.
Pont hogy az N46 motorral oldották meg ezeket a problémákat. E90-ben az N45-el voltak komolyabb bajok.
Most találtam egy cikket abban is benne van
Én is úgy tudom, hogy az E90-ben a 320i elég ramatyra sikerült.
Amúgy itt van egy összehasonlító teszt (igaz nem említetted a dízelt, de érdemes gondolkozni rajta):
Én vagy 320D-t vennék inkább, vagy egy nagyobb benzinest (330i). Nem azért mert nem elég erős a 320i, de sz*r konstrukció.
És városban is jól jön néha a 150 lóerő. Nem lesz gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!