Ktm-nek van olyan supermotoja, ami nem üzemórás?
Figyelt kérdés
Nézegettem a hirdetéseket meg videókat is és láttam, hogy sokan exc, exc-f, smr vagy sx-et használnak közúton. Megnéztem a szervizkönyvüket és mindegyik üzemórás. Ezeknek van nem üzemórás változatuk is vagy csak valakinek megéri gyakran szervizelni?2016. márc. 24. 23:09
2/4 anonim válasza:
A supermoto az igazából egy lámpákkal, utcai gumival, meg hasonlókkal felszerelt crossmotor. A crossok pedig mind üzemórásak, ez van. Amire neked szükség van, az az enduro. Van a KTM-nél bőven választék endurókból is.
3/4 anonim válasza:
2: Azért ez nem teljesen igaz. Más a teleszkópok hangolása, az áttétel stb.
4/4 anonim válasza:
hat amiket felsoroltal azok mind azok es nincs "nem uzemoras " valtozatuk, de nyilvan van olyan ktm supermoto ami nem uzemoras pl az lc 4, de ezt ugyis tudod :D meg az lc 4 azert nem is olyan utos mint egy uzemoras gep :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!