Audi A6 C6 2. 0 Tfsi-2.4V6 mit kell tudni a Multitronic váltóról? Milyenek? Jók? Érdekelne a felépítésük és hogy megbízhatóak e.
Figyelt kérdés
2016. márc. 23. 18:14
1/6 anonim válasza:
A felépítését megtalálod sokhelyen a neten, működéssel együtt.
A legkevésbé megbízható autómata váltó.
2/6 anonim válasza:
Multitronic elég kényes, de a motor jó. Bár én inkább 2.8-as benzinnel venném már (nekem 3.0 TDI van amúgy).
3/6 anonim válasza:
Megbízhatatlan és nagyon drágán javíttatható...
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, utánanéztem Német/Angol/Magyar oldalakon,
Sokan azt monják jól működik és az autójukban 500+ezer kilóméter van, de látok olyat is aki nem dícséri. Maradok a Multitronic-nál mint terv.
2016. márc. 23. 23:06
5/6 anonim válasza:
Saját autólyát általában mindenki dícséri, sőt még üzemanyagot is termel neki fogyasztás helyett.
6/6 anonim válasza:
Nekem volt ilyen. Már 60E km környékén kezdte a furcsa rántásokat. Szoftverfrissítés, olajcsere nem izgatja, semmit nem segít rajta pedig 20000 + 1500000-be kerül.
(csak a szűrő az csővezetékkel 85E ha valaki sokalná a 150-et)
2008 utániak már jobbak de ha valaki most venne 8 éveset abban legalább 300E km van. Abból is váltó csere vagy felújítás lesz hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!