Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Neten kapható utólag beszerelh...

Neten kapható utólag beszerelhető tolatókamerák mennyi megbízhatóak?

Figyelt kérdés
Hallotam pletykákat, hogy elég sz*rok és volt már pár csattanás mert rosszul voltak kalibrálva stb. Köszi a válaszokat előre is!

2015. okt. 9. 19:28
 1/7 dirtboy ***** válasza:

ez nekem új,egy kamerát mióta kell kalibrálni?

azon elvileg látod hogy mi van körülötted,nem kevered te a tolató radarral?

2015. okt. 9. 20:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is tolatóradart akartál írni. Ez a nőknek és a hülyéknek való, kivéve ha nagy buszt vagy teherautót vezetsz.

Ha nem járt a kocsidhoz radar, akkor valószínűleg nem is indokolt hozzá.

2015. okt. 9. 22:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem a képet kell kalibrálni, hanem tudjátok a kamera kirajzolja a kanyarodás ívét, illetve az autó pozícióját, arra gondolok.
2015. okt. 9. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Ja, hat azt a kocsihoz kell allitani, hogy milyen ivben fordul, de azt csak a gyartol tudsz beszerezni, en ilyen utangyartott izekben nem biznek. Vagyis ha a te tipusu kocsidnak van olyan modelje, amit lehet ilyen kameraval kerni, akkor bemesz a kereskedesbe, az alkatresz ablakhoz es megkerdezed mennyi.

Amugy meg inkabb fizess egy oktatonak hogy tanitson meg tolatni rendesen.

A kamerakkal nincs baj, de nekem ne rajzoljak meg az ivet hogy merre menjek ;)

(a parom utolag beszerelt 4 kamerat a kocsiba. Kis picik, mint egy dio kb. akkorak, es van elol/hatul, 2 oldalt, ami tolatasnal jo, latja a fal milyen messzire van a lokharitotol, de nem rajzol senki ivet.

(illetve elozesnel, ha teherauto mogott kullog es ki akar nezni jobbra, akkor a jobboldali kamera mutatja, ha szabad a sav vagy sem....kulfoldon lehet jobbrol kikerulni tobbsavos autopalyan...mielott meg vki a nyakamnak ugrik)

2015. okt. 9. 23:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát aki csak a kamerára hagyatkozik, az meg is érdemli, hogy így járjon!

Nekem nincs kamerám, csak radarom. Nem utólagos, gyári beépítésű. De így sem szoktam 100%-osan arra bízni magam. Így is használom a tükröket, ha kell hátranézek. És inkább abban bízok amit látok.

A radar inkább csak egy plusz. Pl volt már, hogy tolattam, a tükrökben nem láttam semmi akadályt, de megszólalt a radar. Kiszálltam megnézni hogy mi a fene van és tényleg ott volt egy földből kiálló vas rúd, amit egyébként radar nélkül nem láthattam volna és simán beletolatok. Ekkor jól jött. De ha látható akadály van mögöttem (autó, fal, stb...) akkor inkább nézek.

2015. okt. 10. 09:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Látom a magyar mentalitás gyönyörűen működik...nem ítélkezni kell, hanem a kérdésre válaszolni vagy továbbgörgetni. Majdnem 100e km-t levezetek évente,tökéletesen vezetek,parkolok,tolatok. Hamarosan új autóm lesz, amit már ki is próbálhattam tesztvezetésen, és baromira nem lehet kilátni belőle hátra...+nem a kietlen alföldi mellékutakon szoktam vezetni hanem gyakran gyártelepekre is be kell hajtanom, ahol mindenféle szart kidobálnak az útra és van hogy csak pár cm híján fér el az ember, ezért gondoltam pár tízezer Ft beáldozását tolatókamerára.
2015. okt. 10. 13:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem kell megsertodni, tudod, akinek nem inge ;)

Akkor neked nem kell ivberajzolos kamera, hisz tudsz tolatni, csak latni akarsz hatra, hogy a mindenfele bizbaszt elkeruld.

Ahhoz be tudsz szerezni akarmilyen pici kamerat, amit a rendszam fole beszerelsz. Van olyan amihez jon pici monitor is. Azt meg felragaszthatod a napellenzore. Mikor tolatsz lehatjtod a napellenzot, nezed a kepernyot es hello. Vagy veszel gyarit, a kocsidhoz valo tipust, de az valszeg sokkal dragabb lesz, de az valoszinu kompatibilis lesz a navi kepernyojevel. Mar ha van benne kepernyo es utolag rakotheto a kamera kepe.

A paromnak ilyen van:

[link]

2015. okt. 12. 04:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!