Valós lehete a km állás az autóban? Ti gyanakodnátok?
Most az autó márkájától tekintsünk el, ne befolyásoljon senkit.
Adott egy 2007-es évjáratú, benzines autó, amit Bp-n árul egy kereskedő. Magyar papírokkal rendelkezik, a rendszáma K-val kezdődik, tehát tényleg magyar tulajdonú volt akkoriban. A km óra csak 120 ezer, ami elég kevésnek tűnik.
Lekértem ügyfélkapun keresztül az autó adatait és km állásait. Csak 3 óraállást kaptam, amik a következők:
108.143 - 2013.05.10
113.055 - 2013.10.01
120.331 - 2015.05.15
2 év alatt 12 ezer km csak? Ti mit gondolnátok így erről az autóról?
Köszi a válaszokat!
Képek alapján tényleg tökéletes állapotú az autó, lehet szemügyre veszem egyik nap. Nem rég felhívtam a kereskedőt is, sablaont tudott csak mondnai, tehát valós km és szép állapot. Plusz a gazdája nevén van még, csak hozzájuk adta be eladásra, mert más autót vett.
Egy próbát megér. :)
Én 1,5 éve vettem a BMW-met 2007-es évjáratú és 82 ezer kilométerrel árulták, ráadásul dízel, ami még hihetetlenebbül hangzik. Magyarországi autó végig márkaszervízben vezetett.
Egészen addig nem értettem minek vesz valaki egy dízelt ilyen kevés kilométerért amíg le nem mentem a tulaj mélygarázsába, konkrétan ez volt a legsz@r@bb autója, a sok Porsche és Ferrari között.
Szóval van ilyen is, simán ki lehet fogni 1-1 jó vételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!