Udvozlok Mindenkit! Mi a velemenyetek a Citroen Berlingo vagy a Peugeot Partnerrol 2005-2007 ev jaratig? Benzine 1.4-1.6-os erdekelne engem, de inkabb az 1.6 bennzines valtozat! Elonyok hatranyok mindent irjatok!
Figyelt kérdés
Vegyes forgalom hasznalatara kellene.
Elorre is koszonom a valaszokat!
Szep napot mindenkinek! :)
2016. márc. 20. 13:21
1/8 Tomcatters válasza:
Hát én megmondom őszintén, h nem rajongok a francia autókért.. de én mindenféleképpen az 1.6 vennék... nem fogyaszt többet mint az 1.4, sőtt néha még kevesebbet is fogyaszthat ... viszont jobban megy
2/8 anonim válasza:
1,6 bár na igen, francia kocsiknál nema mtoro szokott a gyenge láncszem lenni.
3/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszokat!En is inkabb az 1.6-os mellett dontok valoszinu,ha oda jutok,hogy vegyek egyett.
Szep napot! :)
2016. márc. 21. 09:33
4/8 anonim válasza:
igaz nem a fent említett két típus van, de ugyan az a motor, technika
Városban eljárok 8 körül.
Kinn ha nem tolom 6-6.5
Ha tolom, 8-9
Elektronikával semmi bajom nem volt a 3 év alatt, az autó 2007-es gyártású
5/8 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszt.
Megkerdezhetem milyen markaju volt az auto?
2016. márc. 22. 06:50
7/8 anonim válasza:
Nekem 2004-es dízel van, de tökéletes. Eddig két izzógyertyát kellett cserélni benne, arra meg az van rányomatva hogy: germany.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :)
2016. ápr. 16. 04:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!