Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Daewoo nexia vízhőfok jó vagy...

Jozsi0337 kérdése:

Daewoo nexia vízhőfok jó vagy túl nagy?

Figyelt kérdés
Üdv, van egy daewoo nexiám 1.5 8 szelepes, kikelelett cserèlnem a hűtőt mert szivargott, ès kicserèltem a termosztát őt is, lègtelenítettem ès a hőfokjelző mutató felmegy a 2. Pontig ès ott marad nèha egy picit lejebb megy, az a kèrdèsem hogy ez ideális vagy túl melegszik? A hűtő ventilátor is bekapcsol nèha aztán leáll ha vissza hűtötte a vizet, cserèltem már vízhőfok jeladót is de ugyan úgy felmegy a mutató a 2. Pontig úgy emlèkszem règebben az első pontnál megállt a mutató. Lett fagyáló is cserèlgettem ès kilett a rendszer is mosva hűtő tisztítóval, szerintetek jól van így vagy magas a víz hőmèrsèklete valami miatt?
2016. márc. 19. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha túl magas lenne akkor a hűtő sem állna le oylan hamar.
2016. márc. 21. 06:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Èrtem, mentem már az autóval ès semmi problèma vele lehet hogy ennek így kell működnie, csak aggasztotta hogy felment a mutató a 2. Pontig mert règebben megállt az első pontnál.
2016. márc. 21. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet az új termosztát kicsit másabb mint a régi. Még ha típus szerint meg is egyezik, lehet minimális eltrés.
2016. márc. 21. 19:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Lehetséges igen eltérés, bár olyat tettem bele mint amilyen volt is 87fokos, remélem minden rendben lesz vele nyáron 35 fokban is.
2016. márc. 21. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!