Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ez a suzuki...

Szerintetek ez a suzuki megéri az árát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szemezgetek egy kis swifttel, ezt néztem ki.

Lehet én írok hülyeséget , de 2012 ben nem csak 1.2 es swift van? Hírdetésbe 1.3 nak ( benzines) írják.

Szerintetek ennyiért ez jó vétel vagy sok érte?

[link]

2016. márc. 19. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Elírás. Nincs 1.3-as benzines abból. Azért a pénzért kimondottan gyanúsan olcsó. Ne álmodozz, ha az sok, akkor nincs pénzed rá, az új szériások, amik nem voltak töröttek és jó állapotban vannak, általában 1.9 millió felett kezdődnek, és 2010-2011-esek, tehát még régebbiek is mint a hirdetés. Persze lehet a megadott hirdetés az év vétele is, érdemes átnézetni szerelővel, adatbázisban lekérdezni, ezek természetesen plusz pénzbe kerülnek. Átírás, biztosítás, vételi kötelező szervizre, egy 150-et minimum számolj rá.
2016. márc. 19. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:

sajnos előfordul, hogy újnak néz ki, de szállításhibás, és karosszériát kellett igazítani..ennek megállpításához elegendő egy festékvastagság-mérő...

egyébként a két ajtó miatt nehezen eladható, a négyajtóst viszik inkább...

így vettem én is a kétajtósomat...senkinek nem kellett..

2016. márc. 19. 18:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha olyan, amilyennek látszik, és igaz, ami le van írva, akkor bőven megéri.
2016. márc. 19. 18:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommenteket!
2016. márc. 19. 19:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csak a fotózás szöge miatt, de a motorháztető mintha a jobb oldali lámpánál kicsit kijjebb lógna az illesztésnél...

Ha élőben meglesed az iylesmiket érdemes meglesni, ha például egyik oldalon nagyobbak a hézagok, vagy motortérben van pár nem gyári csavar... mind-mind utalhat arra, hogy valamiért javították.

2016. márc. 20. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!