Rieju mrx 50 vélemény? Milyen az alkatrész ellátottság? (Plusz pár kérdés)
Az van hogy pár napja vettem használtam egy ilyen motort.
Már szerelőnél van, hogy átnézze
A szerelő megvette hozzá a kipufogórendszert és új hengert, de a kisebb javításokat én akarom megcsinálni, csak nem tudom honnan lehetne rendelni? Pl kell nekem 4 index,2 tükör, km spirál az utóbbit sehol nem találta :( lehet hogy jó a rieju rr50 es spirál hozzá?
Még valami, az új henger nicasilos, ezt hogy kell bejáratni? pl 50 KM/h val megteszek 800 kilométert? vagy mi? Ha minden meglesz csinálva rajta akkor megbízható kis motor lesz?
spirált a bowden doctor-nál tudsz csináltatni (nem linkelek, mert mostanában mindig törlik, ha linket küldök, guglizz rá), 20 perc alatt bármihez gyártanak spirált. Kajakra új rezó+végdob és új henger lesz??? Mennyiért csinálja mindezt a szerelő? Csak, mert egy 50es hengerszett az olyan 60ezer minimum, a kipufogó meg cirka 40ezer, és erre rájön még a munkadíj.
A bejáratást nem sebességre nézd hanem fordulatszámra. 6-7ezer fölé ne forgasd és mindig a lehető legmagasabb sebességi fokozatot használd, valamint ne 800km legyen a bejáratás, hanem 1000.
Egyébként igen, jó gép lesz, abszolút rendben vannak a Riejuk.
Kosz szépen a gyors választ :)
A szerelő aki csinálja ismer valakit és neki sokkal olcsóbban ad el alkatrészeket :) csak az alkatrészek 500 plusz erre jön a munka díj :)
De mi van ha nekem nincs fordulat mérőm? Csak sebesség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!