Citroen xsara picasso-ról mi a véleményetek? Biztonság, alkatrész ellátottság, minőség.
Ismerősömnek volt egy ~85%-os átfedéses frontális csattja és még él ( persze ott a körülmények is olyanok voltak ). A biztonsággal szerintem a "fiatal" autóknál már nincs gond. Alkatrész annyi van a unixnál és a bárdinál, hogy sosem fogy el. A minőséget majd elmondja az, akinek volt ilyen.
( és persze jönnek majd a japán és német autófanok, hogy fujj sz ar szemét francia hulladék... )
Nekem egy 1.6-os 8 szelepes volt,klima nelkul (na ez nagyon hianyzott belole), viszont ettol eltekintve egy kenyelmes, szamomra teljesen megbizhato auto volt.
Az 1.6-os benzines nem egy versenyauto, a fogyasztasa 8,5-9 liter volt vegyesben.
Az alkatreszekrol annyit hogy barhol kapsz hozza barmit, nagyon sok utangyarto foglalkozik vele...
nekem van, ismerősömnek 12 éve.
Nekem tökéetes. Családi autó, tehát az 1.6 benzin motortól nem kell csodát várni. Ellenben nagyon kényelmes, nagyon tágas, imádom.
Jó vezetni.
Klima kell bele, mert a nagy kasztni katlanná válik, de a legtöbben már vna.
Meghibásodás? Az index kar szokott rosszalkodni a 2004-előtti példányokban.
más olyan komoly nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!