Milyen robogót ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
17 fiú vagyok és b kategóriás jogsim van. városba illetve balatonon használnám. olyan robogóra gondoltam ami legalább 80-90km/h megy és a meredek dombok se kottyannak meg neki. (180 cm 75 kg vagyok)2016. márc. 16. 18:52
1/5 anonim válasza:
Segédmotoroskerékpárral 40km/h sebességgel haladhatsz....!
Ha száguldozni akarsz rendszámosat vegyél...
Vagy ha idiota vagy, vegyél 125-200s robogot 50s papirral...
Mellékesen 70 felett nem igen mennek
2/5 anonim válasza:
Hááát b kategóriás jogsihoz ha jól tudom és már pedig jól tudom :D 50 köbcenti a max. Szerintem ezeknek a robogóknak a többségének 60-70km/h a vége. Én nem igazán szoktam robogózni, de egyett használtam tovább ami egész jó volt. Yamaha Booster 2 személlyel is egész jól ment. (2 személlyel tilos menni segédmotorral, de azért faluban kipróbáltuk :D)
3/5 A kérdező kommentje:
Azért majd a kérdésre is válaszoltok?
2016. márc. 17. 15:02
4/5 anonim válasza:
Motowellnek van vmi 2 ütemű szarja ami elég gyors.
De ink találd ki mi a fontos, mert a sebesség nemaz..
5/5 anonim válasza:
Nem a kérdésre válaszoltam? Egyszer leírtam hogy ezeknek a vége 70 körül van és aztán ajánlottam a Yamaha Boostert vagy bsw mind a két néven rátalálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!