Szeretnék venni 1 robogót 100k alatt ami megy kb 60-70-et utazósebességen fogyasztása max 3 liter legyen mivel a munkába mennék vele ha többet fogyasztana drágább lenne mint a buszjegy milyent ajánlanátok?
fogni fog de az rendszámos lesz, mert SMKP csak tartós 40km/h lehet.
Viszont ha már rendszámos akkor elmennék minimum 125ccm vagy tovább, jogsi függvényében, hogy dinamikus legyen egy előzéskor.
Meg ha nem fontos a robogo felépítés egy 250 4t 2hengeres naked bike ami könnyű pici elmegy 3liter alatt és ha úgy van 90et is tud és nem baleset veszélyes, hogy téged kerülget mindenki!
Utálom a Hondákat, de amiből hihető mennyiség volt 3liter alatt ezt tudom linkelni!
Egy könnyű jó hatásfokú 4t nyomatékos(max 2henger) jó löket-furat arány, nem sokezres fordulaton összenyitó vezérlési idővel simán elvan 2-3literrel 90estempóban is!
A gond az, hogy ez nem segédmotor kategória, tehát rendszám köteles. Rendszám nélkül max 40km/h és úgy egy forgalmas városban letolnak és életveszélyes!
Semmi pénzért nem mennék Pesten ötvenes géppel!!!!!
Ne álmodj!
Ha tényleg találsz olyat, ami 3 alatt eszik, akkor is drágább lesz mint a busz, a járulékos költségek miatt.
Karbantartás, biztosítás, stb...
Sajnos választanod kell:
Vagy a 100k, vagy a 3 lityi, vagy a 60-70.
De nem reménytelen.
Nekem egy Rieju Paseo-m volt.
4 ütemű, plafon 58 (gps) volt a vége,
60k-ért vettem és 2,6 volt a fogyasztása.
DE!!! KÍNAI volt!!!
Problémám nem volt vele.
Azért adtam el, mert nagyobbat vettem. (Kymco Dink 50)
Tehát ha megbízol a kínai motorokban akkor van rá esélyed.
Ellenkező esetben max egy olasz/japán péppé-tuningolt állandóan rossz vasat kaphatsz ennyi pénzért.
napi szinten 40km/h nál gyorsabb SMKP nél legyen pénzed bírságra is.
Már az NKH.nak van terheléses mérőpadja ami mobil, útszélére kipakolják és ha megy 60at akkor bukta!
Az a mérőpad is annyit ér, mint egy törött pohár a sivatagban.
Aki hozzáértően épít azt méregetheti a rend éber őre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!