Autó beázás utáni szagok megszüntetése? Milyen takarító szerrel lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Végre megszüntettük az autó beázást, nagy nehezen meglett hol folyik be a lábtérbe a víz (Opel Corsa C típus). Az autó alvázát belül alaposan kitisztítottam. Van takarítógépem, ami kispricceli és visszaszívja a vizet. Valaki tudna olyan takarító szert ajánlani takarítógépbe, amivel meg tudnám szüntetni végleg ezt a beázott szagot? Egyszer egy ismerősöm egy ilyen belső kárpittisztító műhelybe vitte az autóját, mert erősen dohányzótól vette, és olyan szinten kitakarították és szagtalanították az autóját, mintha új lenne.
Milyen erre való professzionális szerek vannak?
2016. márc. 15. 21:26
1/2 anonim válasza:
Minek van szaga, A padlószőnyegnek?
Azt úgyis kivetted ha az "alváz belsejét" tisztitottad.
Fel kell lógatni, magasnyomású mosóval rendesen adni neki aztán hagyni megszáradni.
2/2 Beviz Elek válasza:
Hasonlóképpen jártam, a szőnyeg alatti szigetelés már teljesen menthetetlen volt, fölösleges lett volna szárítgatni/mosogatni. Vettem egy tábla újat (kb 3500ft) és kicseréltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!