1/10 anonim válasza:
Mert ez nem egy versenymotor, azért.
2/10 anonim válasza:
Vegyél egy rendes rendszámos motor az megy annyit és azzal mehetsz is
Egy illegálisan felhuzott motor meg...
Rendszám nélkülivel minnél gyorsabban mész annál gyanúsabb vagy és kresz szerint am is 40l mehetnél
3/10 anonim válasza:
2015-ös 125cmm3-is cbf-nek is 130 körül van a vége. Hol akarsz egy fele olyan erős és fele olyan modern géppel 80 fölött menni? :D Hiába a 4 felömlőd. Megkockáztatom gps-sel még 80 sem lenne. :)
4/10 A kérdező kommentje:
Gps esszel mértem ùgy volt 80 nagy nehezen a kormányon fekve :$
2016. márc. 15. 13:23
5/10 anonim válasza:
Miért kell szerencsétlen simsonokból bohócot csinálni?Miért nem lehet arra használni amire való?!
6/10 anonim válasza:
Mert nem tud jobban pörögni. Gondolom az áttétellel nem variáltál és egy rendes rezó sincs rajta. Ha nem pörög jobban mitől menne gyorsabban?
7/10 anonim válasza:
Ha semmi mást nem cseréltél csak a hengert 60/4 esre akkor én örülnék hogy megy 80 at. Egyik ismerősöm simsonja ment 110 et. 70/4 es henger, v rezó, nem is tudom már milyen karbi és áttételt változtatott meg a váltóját 5 sebességesre cserélte. Meg főtengelyt is cserélt, gyári főtengely nem birja sokáig.
8/10 A kérdező kommentje:
21 es amal 90 es fúvóka ducati energia gyújtás.
2016. márc. 15. 16:08
9/10 anonim válasza:
Ezt még dobd rá: [link] gyönyörű hangja, nagyobb rereje lessz igy tehetsz hátulra kissebb fogaskereket és nagyobb lessz a végsebessége.
10/10 A kérdező kommentje:
rezóval csak az a baj hogy nem tetszik ahogy kinéz :/ 15 a kis lánckerekem. 34 es a hátsó és szerintem nem kell rá a 31 es bár lehet sokat számítani.
2016. márc. 15. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!