A sok mosástól jobban rohad az autóm?
ha pl télen gyakran lemosod az alját az csak segít.
Lemosod a rátapadt sót ami a legjobban eszi.
A víz gyorsan leszárad.
13 évesen ez nem korai,pont időszerű.:)
Én is kb hetente mosom. Nekem egy 2005-ös H Astrám van, de nem rohad.
Télen a sózás miatt mosom, nyáron, mivel rengeteget autópályázok, a rátapadó rengeteg bogárhulla miatt.
Viszont arra mindig figyelek, hogy mosás után meg tudjon rendesen száradni. Vizesen nem állok be a garázsba. Megyek vele, hogy a menetszél jól le tudja szárítani. Ez ugye télen a sóban nem kivitelezhető, de akkor kint állok vele, amíg nagyjából le nem szárad és az éleket kifújom kompresszorral, amit elérek ki is törölgetem.
Sok múlik azon is, hogy milyen a garázs. Pl egy időben béreltem egy teremgarázst, ami iszonyat vizes volt. A padlón mindig állt a víz és mikor beléptem e levegőn is érezni lehetett hogy olyan párás vizes. Na, az ilyen rosszabb, mintha kint állna az utcán a kocsi. Száraz, szól szellőző garázs kell, a fűtés nem is igazán lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!