Miért búg az autó 50-80km/h között?
Töri a levegőt? Szólj szakértelem :D
Vidd el egy normális szerelőhöz.
Valószínü vàltò vagy difi.Nekem 1.3asom volt h astraba.Ugyanez a búgó hang.Felemeled aknán,Megpörgeted 70-80Kmh ig,és hallani honnan jön a hang.
Nekem 100000km nél kezdte.Nyáron kicsit halkabb volt,télen hangossabb.Elég költséges egy vàltófelujitàs,úgy döntöttem addig hajtom míg széy nem esik.250ezerrel adtam el az autót,az eredeti vàltóval.
Kb 50ezrenként ellenôriztem a vàltóba az olajat,nem e szürkül a fémreszeléktõl,de semmi.
Csak mondom,hogy a váltó úgy jön ki a h ból,hogy motorbölcsö leszed!Ha ennyire szét van szedve,érdemes kettôstömegüt,kuplungot,stb cserélni.potom 250ezer a szett.Plusz a bontott vàltó.(ami lehet hogy elmegy 20ezret)engem ezek az aprósàgok tartottak vissza a vàltócserétôl,gondoltam megvárom míg meghal.Aztàn nem halt meg.
Szerintem jobb a felujitott.Felujítottan ha jòl emléxem 250et mondtak a vàltóra,de nem vagyok benne biztos.Igaz nekem 6os volt.Nézd meg az olajat,ha nem szürke,akkor elvileg nincs mehanikai roncsolódás,pl csapàgy persely stb.
2es voltam
Szia! 2007 H-m van, érdeklődtem picit. Váltó lesz, vagy ha alacsony fordulatról gyorsítva picit ráz is a hang mellé akkor sajna a kettős tömegű lendkerék is okozhatja a problémát. Komoly szerelőt keress, bár az ritka!
Üdv, Tibi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!