Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok erről a vásárlóról?

Mit gondoltok erről a vásárlóról?

Figyelt kérdés

340 ezer forintért hirdetem a 93-as évjáratú 3-as Golfom, az alja 300,talán 290.

Nincs semmi baja, hamarosan olajcsere, de semmi más.

4 nap után felhívott egy tag, hogy a fiának kell a kocsi.

Találkoztunk, a fia el se jött.Ő többször is hangoztatta,hogy nem kereskedő, de amúgy szimpatikus volt.

Ebbe-abba belekötött, de elmondta,hogy tetszik neki a kocsi, jött,hogy mennyi az alja, mondtam.

Ő 240-et adna érte.Mondom az nagyon kevés.Szó-szó, ide hozza az összes pénzét, ami nála van, 260, ennyit tud adni.

Végül nem egyeztünk meg, de azzal váltunk el,hogy ha meggondolom magam hívjam.

Viszont ez a pénz elővétel, meg maga az ember, és a stílusa, nekem egy az egyben kereskedő.

Mesélte a dolgait, hogy volt neki ilyen BMW-je, olyan Audija, S6, E39 M5, mentek mint az állat, stb (nem tudom miért mesélte,gondolom,hogy haverkodjunk), a találkozóra mégis egy régi A Mercivel jött.

Én arra jutottam,hogy ennek a kulcsát vette le a kereskedés fogasáról.

Azonnal kifizetett volna 260-at, és 1 óra múlva visszajön a gépért, ha megegyezünk, meg ilyeneket mondott.

Anno én is kereskedőtől vettem, és van az a stílusuk, ami nekem teljesen azt juttatta eszembe.Sőt, a kocsit nem is nagyon nézte át, mentünk pár kört, rohadást nem is keresett, a motort nézte meg,meg a kárpitokat emelte,hogy törve nem volt e, minden mást leszart.

2016. márc. 13. 00:41
 1/5 anonim ***** válasza:

93-as Golfon én is leszarnám a rohadást, mert úgyis rohad:D

Ez nem degradáció, nem sértés, pusztán tény, 23 éves autó, természetes dolog, nem is várja el senki, hogy ne rohadjon.

Miért zavar, ha kereskedő? Szabtál egy árat, nem adta meg, ennyi a történet. Nem lehet sürgős az eladás, ha 30 000 ft miatt nem adtad oda, mondtam volna, hogy oké, de az eredetvizsgát ő állja.

2016. márc. 13. 00:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Pedig ez nem rohad.

A kocsi meg olyan állapotban van,hogy megéri a 290-et, és az már tényleg az alja.Ingyen is odaadhatnám, mégsem teszem.

Ha meg egy kereskedő ennyit ad érte, akkor főleg megéri azt amit kérek érte, hisz a hasznát alkudta le abból amit megér.Tehát ha az volt, jó,hogy nem adom el neki.

2016. márc. 13. 00:49
 3/5 anonim ***** válasza:

minden annyit ér amit adnak érte...

Ha azt a 40et beletudod alkudni az utodba vagy gyorsan tudsz alkalmi áron jo kocsit oda kell adni ha nem és nem kenyére kell akkor akár felrakhatod 400ért és és várod mikor viszik el 350ért....

senki nem tudja neked mire és mennyire gyorsan kell a pénz....

2016. márc. 13. 01:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Te nem vásárlóról beszélsz, csak vevőjelöltről, magad bizonyítod, hogy egy nem elég a vásárhoz.

Én: az ilyet lesz...om. Irányár ennyi, alja annyi. Ha ezt telefonon nem fogta fel, akkor hiába jött, ha meg odaadom olcsóbban, még az üzlet nyélbeütési költségét is ajándékba adtam..

2016. márc. 13. 08:00
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem azzal van a gond,hogy alkudni akart, a kérdésem arra vonatkozik,hogy kereskedő e, mert ha igen -és szerintem igen-, akkor hasznot alkudott, nekem meg nem sürgős az eladás.

Ha magánszemély lenne, akkor igaz lehet,hogy annyit ér amennyit adna, de mivel első jelölt is, nem fogom eladni ennyiért.Majd ha a harmadik is ennyit mond.

"Honnét tudnánk,hogy az e?" kérdésre a válasz,hogy ezért van a kérdésben a leírás.

Ha ebből nem tudod eldönteni, nem kötelező ám írni sem, aki pedig segít megtippelni, annak hálás vagyok, köszi!

2016. márc. 13. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!