Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra G Classic 1.4 16v...

Opel Astra G Classic 1.4 16v vagy Ford Fiesta mk6 1.4 16v?

Figyelt kérdés
Opelról hallani jót is rosszat is, a Fordra pedig jobbára csak jót mondanak......vélemények!? Tudom hogy méretileg nem egyforma,de ezen a két autón gondolkodom.

2016. márc. 12. 19:45
 1/2 anonim ***** válasza:
A G astra teljesen jó, olcsón fenntarthato , nem vészes a fogyasztása, és kényelmesebb is, nagyobb csomagtarto+belter.
2016. márc. 12. 20:38
 2/2 Zsolle válasza:

Hát ha a méret mindegy én a fordot venném. A G-s asztra olcsó alkatrész, stb, de a fordra meg nem kell alkatrész, hiába drága. :)

De igazából mindenki a sajátját dicséri.

Akinek opelja van annak csak az opel a jó, akinek fordja annak csak az. Nekem volt ez is az is. Az asztrát 3évig nyűttem, nehéz szörny, pörgetni kell a motort hogy menjen. Mindig versenyautó filingem volt benne. A ford nyomatékosabb motor, könnyebb súly. Szerintem jobb menetdinamika. Az két évig volt nálam, de kiütötték alólam egy piros lámpánál.

Csak a te igényeid szabják meg melyik a jobb. Menj el kereskedésbe, vezesd ezt is, azt is és amelyikbe beleszeretsz azt a jobb autó.

Opelből is fordból is kifoghatsz jó darabokat, és széthajtottakat is. Vigyél magaddal hozzáértőt is aki akár a hangjából is sokat megtudhat a motorról.

2016. márc. 13. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!