Két auto közt gondolkodok: Opel G astra 1.7 diesel, vagy Ford fiesta 1.4 diesel, kisseb városban lenne használva, szerintetek?
Figyelt kérdés
A fiesta az 2004-2007ig évjáratu lene a G astra meg 2003ig, ugyanis ennyi rá a keret.2014. nov. 11. 14:50
1/8 anonim válasza:
ha a jó kihasználtságot nézed akkor inkább az astra.de nem tudom milyenek a diesel-ek.nekem is g astra van csak benzines.nekem 4 éve van meg de nem nagyon tudok rosszat mondani rá.ha a kötelező dolgokat meg csinálja rajta az ember akkor meg hálálja szerintem.fogyasztásba pedig biztos jó lehet mert én is városban használom inkább kb.:80%-ban és 6 liter átlaggal el járok (1.6 16v)
2/8 anonim válasza:
Nekem Fiestám van, tökéletesen meg vagyok vele elégedve - aszfalton is és földúton / kavicsúton is. (Elég magasan van az alja, ezért rossz útviszonyok között is egészen jól lehet menni vele.)
Anyám egyszer a céges autója helyett kapott egy hétre Astrát, nekünk nagyon nem jött be, de persze ez személfüggő... Hogy miért nem jött be, arra már nem emlékszem, régen volt...
3/8 Dörmögő válasza:
Ha az 1.7 diesel astra mellett döntesz akkor figyelj oda hogy mit veszel, mert a G astrába szereltek opel dieselt is és isuzu dieselt is 1.7 -ből.
4/8 anonim válasza:
És mi a gond az Opel dízelmotorokkal?
Az összes Kadettekbe(D, E) is azok voltak szívó változatban, elmentek vagy 6-7-800e km-t fúrás nélkül.
Az Isuzuk meg fordítva vannak, kabaré hozzáférni az izzítókhoz, meg az is ugyanúgy elkopik.
5/8 Dörmögő válasza:
Megbízhatóbbnak tartják az isuzu dieseleket, plusz erősebbek is. Gyakran nem magával a blokkal van a legtöbb gond, hanem a körítéssel. Pl az adagolóval. Megjegyezném hogy az én isuzumban az állítással ellentétben nincsen eldugva az izzítógyertya, majd kiböki a szemem mikor felnyitom a motorháztetőt. Az opel soha nem jeleskedett a diesel motorok terén. Az opel féle 1.7 beépítésével fel is hagytak a G astrával bezárólag.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát nem mert a H astraban is van 1.7 diesel, akkor milyen dieselben gondolkodjak, 1.9 tdi 90 lóban?
2014. nov. 11. 20:32
7/8 Dörmögő válasza:
G astrában is van isuzu dieseles, H astrában meg az összes 1.7-es diesel isuzu fejlesztés.
8/8 anonim válasza:
Astrám volt, Fordot most hajtok. Eddig nálam megbízhatóság szempontjából az Opel a nyerő. Viszont városi használatra ne dízelt vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!