Audi A6 C4 (1998-2004) 2.5TDI típusokról mi a véleményetek? Mennyire megbizható?
Mindenki a maga nevében beszéljen.... Főleg úgy hogy gondolom egyikőtöknek sem volt..
Még újonnan vettem 2003 ban. 2.5 Tdi 180le Avant
2013 végén adtam el mert már kezdett öregnek látszani a szememnek
DE beletettem kb 700.000 km ( nem emlékszem már pontosan talán 720-740 volt benne amikor eladtam)
Ezalatt Semmi problémám nem volt vele.
Természetesen csak márkaszervízben szervízeltem, ahogy meg van írva a kiskönyvben évente, km enként stb.. A szervízkönyv már a végére betelt.
És mégegyszer a kopó alkatrészeken kívűl SEMMIT nem kelett rajta cserélni, ismerősnek adtam el és azóta is jár vele gondtalanul, ő már elköltözött külföldre de ha jól tudom, utoljára azt mondta hogy már a 900.000 is átlépte vele..
Úgyhogy szídhatjátok,szapulhatjátok de egy JÓ autó.
Azt felejti el a sok okoskodó, mint pl ez a Steinberg ficsur is, h a 150LE motorokkal, elsősorban A- val kezdődő motorkódodokkal van az említett baj.
Viszont a kérdezőtől megkérdezném, a jó kis multitronic váltó, v az adagoló, porlasztócsúcsok, turbo azok kopóalkatrészek nápad? Vagy azt sem kellett bántani? Már ha ótómata.
Általában a kérdezők azt a választ találják hasznosnak aki jót, szépet ír.
Na mindegy, ő dolguk.
Egyébként a kérdés szerintem nem arra irányult, hogy ujonnan venni ilyet milyen, hanem 13 évesen 700E km-rel.
Bár aki ezt megkérdezi azon sem nagyon lehet segíteni.
F.sza, nagy Ódi, 1 milla alatt. AHH
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!