Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Friss jogsival az első vezetés...

Friss jogsival az első vezetés kudarc. Mindenki így kezdte vagy csak én vagyok béna?

Figyelt kérdés
Eddig dízeles autón tanultam, nekünk viszont benzines. Az első utam után elment a kedvem az egész vezetéstől, szinte semmi sikerélményem nem volt. A más kuplung használat a legrosszabb. Mindenkinek ilyen nehezen indult?

2016. márc. 11. 21:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló! menj olyan 200 km-t dimbes-dombos kanyargós utakon, és azonnal ráérzel.

Tolna megyébe vannak ilyen helyek, borzalom az egész, de tapasztalatszerzésre jó. Vagy a Mecsekbe, a szerpentineken, ott meg fogod szokni a kuplungot és az autót is.

2017. febr. 18. 19:38
 12/12 anonim válasza:
Köszönöm de en ezeket sztem kihagyom:D jo lesz nekem itt is megszokni azt a kuplungot:)
2017. febr. 18. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!