Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsgán a 20 tételből...

Forgalmi vizsgán a 20 tételből miért csak 3 közül huzhatok?

Figyelt kérdés

Ki veszik az összes városon kívülit, meg egy csomót

Harmat oda tesz elem aztán húzzak. Ez realis ?

2016. márc. 11. 07:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem mindegy? Ha tudsz vezetni, akkor végig mész rajta. Netán bemagoltátok az összes útvonalat, ugye nem?
2016. márc. 11. 07:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Reális, vagy sem ez így működik, amikor én vizsgáztam, nekem is 3-4 lapot nyújtott oda a vizsgabiztos, hogy húzzak...

Meg sem fordult a fejemben, hogy ezzel szívatni akarna.

Ugyanez volt a módi az elsősegély vizsgán is, sőt ott azt is láttam, hogy nem válogatta a tételt csak kivett hármat, abból egyet húz a vizsgázó.

Egyébként sincs nagy jelentősége az útvonalszámnak, azon csak csomópontok vannak, beirányíthatnak olyan helyekre, ahol még soha nem jártál, s ezt sem feltétlenül rosszindulatból teszik.

2016. márc. 11. 09:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

én kisvárosban lakok, de nekem az az érzésem, hogy az összes útvonalat szétosztották a vizsgabiztosok reggel maguk között. nyilván hogy sehol ne legyen torlódás, ne legyen az, hogy 2 autó egyszerre megy ugyanarra, ugyanott kell esetleg parkolni, ne akadályozzák egymást.

Szóval kiszedték belőle eleve azt, ahol útépítés, lezárások vannak, szerintem aktuális infók alapján kiszedik belőle, ha valahol nagyobb baleset vagy dugó van, aztán a maradékot szétosztják egymás között. így én talán 5-6 papríból választhattam. Tk mindegy volt.

2016. márc. 11. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!