Bneon05 kérdése:
Hogyan kell teljesen kitakarítani egy autó motorterét?
Figyelt kérdés
Sok videóban láttam, hogy nagyon tiszta a motortér, mint pl. itt: [link]
Hogyan érhetem el ezt én is? A csöveket is ki kell/lehet cserélni?
2016. márc. 9. 18:41
1/6 anonim válasza:
Ami a képen van azt szerintem egyszerő tisztítószeres ronggyal érték el. A látható fényezett részeken fellazítják a koszt és letörlik. Ezzel is jó eredményt lehet elérni.
De az is gyakori hogy kiveszik a motort, váltót, kipakolják az egész motorteret, kimossák nagynyomású mosóval, megcsiszolják és újrafestik.
Motort is letisztítják teljesen, lefujhatjáka motorblokkot is valamilyen színre és úgy teszik vissza.
Meg az összes többi cuccot is.
Persze tömítéseket is cserélnek ha szükséges, hogy ne legyen olaj folyás-szivárgás mert az elrontja az egészet.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi:)
2016. márc. 10. 07:21
3/6 anonim válasza:
Sokan úgy csinálják, hogy leragasztják a kábeleket, és simán magasnyomásúval lemossák, attól is ilyen tiszta lesz minden. De ez nagyon veszélyes, bárhol tönkremehet valami a víztől és a nagy nyomástól, hatalmas kárt okozva ezzel. Inkább legyen tiszta por az egész.
4/6 anonim válasza:
Nehogy már a nagy nyomás tönkre tegyen valamit. Én évek óta azzal mosom. Semmi baja nincs és gyönyörű tiszta minden.
5/6 anonim válasza:
Persze nem törvényszerű, de előfordul.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2016. márc. 13. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!