Fiat bravo 1,2 82LE 2000évj 130000km 350000ft vélemények?
Autószerelőnek tanultam,most technikusin vagyok,nem gyakori autó a bravo,de azért hoznak be szépen,minden héten min 1 de inkább kettő megfordul.
Inkább a motorikusság ami gyakorta szokott hibásodni,illetve a kasztni ami szereti megadni magát.
Vegyes 6.7 ,oké ,de ez gyári teszten annyi újkori mérésen,egy padon vegyes terhelésbe,nem dimben dombos ilyen olyan utakon ,oda számolj egy litert nyugodtan,van laza 7,5-8 a városija.
Renault Clio 2 ,1.4 -es motorja egész jó,persze mocskos francia autó tudom, de inkább szerelés szempontjából káromkodtató,de relatíve jó.
Sok 1.3-1.5 motort adnak 75-90 le-vel,75 le ha nem non stop évi 12-15e km-re kell autópályán akkor elég.
1.2-es 82-es motort azért pörgetni kell majd,relatíve gyorsan megadja magát (15-20e km-rel előbb,mint egy gyárilag okosabb),illetve fogyasztásba is ott vagy,mintha egy 1.4-1.6 motort hajtanál.
350e-be vannak 1.4 g astra-k 70-75 le-vel,suzuki swift 1.3-as 86 le-s változat,ami szintén jó,a clio 2 benzinesei is,corsa-kat nem ajánlom,ha 80 le a minimumod,az már fogyaszt tényleg szépen a 90-98-as motorjaival.
annyiért szerintem baromi sok hiszen már 16éves.
mint a linkelt kérdésnél is olvasható a válaszomban én pl 13éveskorában,240ért vettem.
fogyasztása egyébként nem rossz egyáltalán,1050kilós súly és 82le,nem olyan rossz arány hogy magas legyen tőle a fogyasztás.
nálam falun és autó úton vegyesen 6,2liter,autópálya 110km/h 4személy 5,8liter.
95-100km/h autóút 1-2személlyel 5,5litert mértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!