Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat bravo 1,2 82LE 2000évj...

Fiat bravo 1,2 82LE 2000évj 130000km 350000ft vélemények?

Figyelt kérdés
Ebbe az árba ennyi km-el suzuki, f astrA 3-as golf 50-60 lovas motorral van és kb 5 évvvel idősebbe. Nekem ezek nagyon gyengének és fapadosnak tűnnek. suzuki meg papír eleve nem kell. véleményeket várok.
2016. márc. 9. 15:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

1. : ilyen kis motorral nem vennék cirka 1100 kilós kocsit.

Nem véletlen eszik annyit.

A bravo eléggé szerelők kedvence,szeret rohadni is ,de átlag a motorikussága ami gatya,bármikor kijöhet rajta valami,nem valami megbízható motor,de nem drága a javítás.

Tipp : ne 1.0-1.2-es motorral nézz swiftet,golfot és az nem 50-60le.

Van : 1.3-as suzuki 85 lóerővel,kis fogyasztás ,relatíve jó motor,flléres alkatrészek.

A suzuki nem papír,csak nincs szüksége merevebb kasztnira.

2016. márc. 9. 16:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Ennek 6,7 a hivatalos vegyes fogyasztása az 1,2 es motorokat dícsérik. az astrk golfok 1,4esbe 60 lovasak gy engének találom az 1,6 osok meg 9 10 körül fogyasztanak. A suzuki az katasztrófa sztem pattog az úton nincs benne anyag, annál 1 ladát is többre tartok.
2016. márc. 9. 17:15
 3/12 anonim ***** válasza:

Volán mogott mennyi ido a mikor MAXIMALIS TELJESITMENYEN autózol?

Okos ember a teljes nyomatekgorbet nézi!

Ha 12szelepes fiat akkor hívd fel a bontokat van e eladó kopasmentes vezermutengelyuk, a kopadekot megtalalod a siklocsapagyakban(fotnegely) es a hidrotokeben meg a lecserelt faradtolajokban :-)

2016. márc. 9. 17:22
 4/12 A kérdező kommentje:
az 1,2 es 16 szelepes. azt tudom ,hogy az 1,4 es fiat motor kuka.Nem nézek tudományos dolgokat hanem tapasztalatból mondom hogy az 60 lovas auto gyenge
2016. márc. 9. 17:51
 5/12 anonim ***** válasza:
2016. márc. 9. 17:55
 6/12 A kérdező kommentje:
Ebbe az árba sztem ez 1 jó választás. Itt legalább nem a nevet fizetem meg. volt 3as golfom nem voltam tőle elájulva kéthetente előjött valami hiba, igaza abba 300 volt. visszagondolva a bravohoz képest 1 traktor volt.
2016. márc. 9. 18:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha kielégítő az állapota akkor meg lehet venni, a károgókat meg ignorálni kell. Minden autó igényli a karbantartást, a Fiat meg különösen és a minőségi olajat, szűrőket, stb. Nem kell bele Selenia olaj, de akármilyen teszkóssal nem illik megalázni. Hűtő- és fékfolyadékot néha cserélni kell, itt sem szabad elbliccelni a minőségi anyagot, mert különben megbosszulja. Ha nem volt törve, akkor a kasztni kimondottan jól ellenáll a rozsdásodásnak. Az elektromos csatlakozásokra kell odafigyelni meg a vezetékek állapotára, és akkor minimalizálni lehet a különféle elektromos "meglepetéseket".
2016. márc. 9. 18:40
 8/12 A kérdező kommentje:
7: ezen a véleményen vagyok teljesen én is
2016. márc. 9. 18:45
 9/12 anonim ***** válasza:
53%

Már csak azt nem tudom minek kérdeztél,ha te már kitaláltad,hogy neked ez kell és kész!Meg ha nem tudod elviselni az olyan véleményt ami nem egyezik a tieddel!

Én imádom az olasz vasakat!Főleg a Fiatokat!Volt nem is egy ilyen autóm,meg még most is van!De az biztos,hogy a Brava/Bravo párosról csak lebeszélni tudnálak!Bár nem foglak,mert látom nem lenne értelme!

2016. márc. 9. 19:00
 10/12 A kérdező kommentje:
Ezt konkrétan szépnek tartom formilag állapotilag is meg jónak tartom a paramétereit.Csak kiváncsi voltam a véleményekre elvégre azért van ez a honlap.
2016. márc. 9. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!